ΕΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

1ο Θερινό Σχολείο για την αστική κοινωνική καινοτομία: 20-23 Σεπτεμβρίου Tilburg (Ολλανδία)

To Social Innovation Community (SIC), σε συνεργασία με τo European Social Innovation Week 2016 και το Tilburg University, διοργανώνουν το πρώτο Θερινό Σχολείο  για την αστική κοινωνική καινοτομία, που θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Σεπτεμβρίου στο Tilburg (Ολλανδία). Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε για το σχεδιασμό λύσεων για τις αστικές προκλήσεις μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Summer School

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου για την Αστική Κοινωνική Καινοτομία έχει ήδη ανακοινωθεί και είναι πλέον διαθέσιμο στο διαδίκτυο για διαβούλευση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επτά παρουσιάσεις  από 7 ευρωπαϊκές πόλεις (Ντόρτμουντ,  Λονδίνο,  Τορίνο, Sestao, Βιέννη, Ελσίνκι και Ζάγκρεμπ), όπου οι εκπρόσωποι των πόλεων θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες που απέκτησαν με έργα κοινωνικής καινοτομίας. Επίσης θα διεξαχθούν 4 κεντρικές ομιλίες από τους επαγγελματίες στον τομέα των αστικών κοινωνικών καινοτομιών και 3 εργαστήρια, κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν λύσεις για αστικά περιβάλλοντα.

Τα εργαστήρια, που θα διεξάγονται τα απογεύματα, είναι διαθέσιμα για μέχρι 45 συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να σχεδιάσουν λύσεις για τις αστικές προκλήσεις. Προτεραιότητα θα δοθεί σε δημόσιους υπαλλήλους, επαγγελματίες στον τομέα της Κοινωνικής Καινοτομίας, ερευνητές και φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Θερινό Σχολείο και πώς να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Για να δείτε το πρόγραμμα, κάντε κλικ εδώ.

Πηγή άρθρου: https://eu-smartcities.eu/

Leave a Comment